25. Praznik “Na Krasu je krasno” – Kraški Oktoberfešt

Po dveh letih se vrača, od četrtka 29. septembra do nedelje 2. oktobra, praznik “Na Krasu je krasno” – Kraški Oktoberfešt v organizaciji našega društva, ki šteje letos 25. izvedbo.
Eden najvažnejših dogodkov letošnjega praznika se bo dogajal že v četrtek 29. septembra, ko bo, z začetkom ob 20.30 koncert ansambla Saša Avsenika (za ogled koncerta bo potrebno plačati vstopnino).
Ostale dni pa bo program tak že v prejšnih izvedbah, s tekmovanji v briškoli in šahu (v organizaciji LabŠah-a), Ex-tempori za najmlajše, delavnicami in raznimi nastopi (grška folklorna skupina Trieste Orfeas, nekarimi pari skupine Stu Ledi, Godbe Salež).
V soboto bo 2. izvedba tekme “Tek med vinogradi” v organizaciji ASD Burja, v nedeljo pa tradicijonalen pohod “Na Krasu je krasno” v organizaciji SKD Vigred, Vaške Skupnosti Tublje, Jamarskega Društva Grmada, SPDT, RD Pliska, planinskega odseka SK Devin, za otroke in družinice pa se bo vzporedno odvijal v organizaciji mladinskega odseka SPDT “3. otroški pohod na Krasu je krasno”.
V nedeljo bo oder v rokah amaterskih muzikantov za pričakovani “Muzikfešt”, kateri se bodo predstavili publiki in strokovni komisiji z njihovimi nastopi.

V dobro založenih kjoskih ne bo manjkalo poslastic za prazne želodce in pijače za presuha grla.

Vstop prost, razen za četrtkov koncert, ko bo potrebno plačati vstopnino.

Oktoberfešt 2022
Poglej celoten program

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja