2. tek med vinogradi

Amatersko športno društvo BURJA SPORT in Slovensko kulturno društvo VIGRED prirjata v soboto 1.oktobra 2022, v sklopu 25. Kraškega Oktoberfešta na prireditvenem prostoru v Praprotu (Devin Nabrežina – Trst) s ŠTARTOM ob 10.30

2.TEK MED VINOGRADI (5km)

Tekaška proga, dolga 5 km s 150-imi metri višinske razlike, se bo odvijala po stranskih gozdnih poteh, ki povezujejo Praprot z bljižnjimi vinogradi.
Start je predviden ob 10.30 iz Praprota (prireditveni prostor, kjer se bo od 29.septembra do 2.oktobra odvijala 25. izvedba praznika Na Krasu je krasno-Kraški oktoberfešt pod šotorom).
Tek se bo začel z rahlim spustom po asfaltirani cesti (400 m) in se bo nato nadaljeval po makadamski cesti s pogledom na vinograde lokalnih proizvajalcev vin (Lupinc, Zidarich in Skerk). Spust se bo zaključil
pri »Zidaričevi pejci«. Pot se bo nato vzpenjala do Praprota. V zadnjem predelu bo pot zavila med Kantejeve vinograde in s tem popestrila tek. Tek se bo zaključil na startnem mestu.

Pot bo označena z belo-rdečimi trakovi in na glavnih razpotjih bodo prisotni prostovoljci.

LESTVICA
Tekma je namenjena vsem in ni tekmovalne narave. Kjub temu bo na koncu predstavljena končna lestvica. Dodeljene bodo nekatere nagrade.

VPISNINA
Vpisnine so številčno omejene.
Vpis bo možen po elektronski pošti burjasport@gmail.com do dneva pred tekmo vsekakor do razdaje vseh štartnih številk. Na dan tekmovanja bo možem vpis na zbirnem mestu le v primeru razpoložljivosti startnih številk.
Tekmovalci bodo morali navesti ime, priimek, datum rojstva in morebitno društvo pri katerem trenirajo. Vsak udeleženec bo ob prijavi prejel majico.

ZBIRALIŠČE-PREVZEM STARTNIH ŠTEVILK: 9.30-10.00

ZAČETEK TEKMOVANJA: 10.30

NAGRAJEVANJE: 12.00

Tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost (zahtevan podpis dovolilnice).

INFO: Matej (00393381674839 WhatsApp)
Mail: burjasport@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja